Estetska operacija na poklon

Leider ist der Eintrag nur auf Serbisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

U vreme novogodišnjih praznika pokloniti nekome estetsku operaciju nije tako neobično kao što se misli.Javljaju se muškarci, koji bi svojoj devojci ili supruzi uplatili korekciju grudi ili filer, javljaju se žene koje se raspituju u vezi operacije kapaka ili liposukcije za muževe, javljaju se majke ili tetke koje za svoje ćerke ili sestričine zakazuju povećanje grudi. Svima je zajednička motivacija ispunjenje želje, ponekad uz element iznenađenja.

Ukoliko voljena osoba mašta o estetskoj operaciji, a ne može da je u tom trenutku priušti,ili nije na listi prioriteta, poklon može prestavljati nešto što kompletno promeni život. Sa druge strane, pokloniti operaciju grudi devojci kojoj prazan brushalter ne predstavlja problem ili muškarcu liposukciju može biti protumačeno kao uvreda.

Ako razmatrate da voljenoj osobi poklonite estetsku operaciju imajte na umu sledeće :

-estetska hirurgija je dublja nego što se misli. Nisu to samo savršene grudi ili ravan stomak. Ukoliko osoba kojoj planirate da platite operaciju to nikada nije pomenula niti pokazala nezadovoljstvo izgledom velika je šansa da pošaljete poruku da vam se ne sviđa, ovakva kakva je. Operacije koje pacijenti ne rade zbog sebe nose veliki rizik.

-ako voljena osoba stalno pominje određenu operaciju, imate zeleno svetlo – slobodno se raspitajte o klinikama i zakažite je, i samo je iznenadite. Biće oduševljena!

-nije mudro u tajnosti zakazivati operaciju. Operacija koju ste izabrali mora biti dogovorena između pacijenta i doktora, da ne bi kasnije bilo problema.Nemojte insistirati na veličini implanta za devojku, ili na vrsti liftinga vrata. Estetska operacija donosi mnoge koristi, ali i rizike i komplikacije. Ponekad postoji sigurnija i nekad i jeftinija opcija od one koju ste planirali i koja će biti dogovorena na samom pregledu.

-uradite dobro domaći! Potražite hirurga koji će to uraditi zahvat onako kako očekujete. Prelistajte malo forume, informišite se. Pošaljite neki mail, vidite kakvi su odgovori. Ne vodite se isključivo cenom, par stotina evra nije velika razlika, a razlika u izgledu i zadovoljstvu može biti znatno veća.

I, na kraju : bilo da je u pitanju čestitka, kozmetika, pretplata za teretanu ili estetska operacija poklon koji dajete biće cenjen samo ukoliko je namenjen voljenoj osobi, a  ne vama.

Srećni praznici!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.