FAQ

210 comments to “FAQ”

You can leave a reply or Trackback this post.
 1. Slavica - 14.06.2019. Antworten

  Poštovani doktore Maljkoviću,
  Interesuje me kombinovani zahvat labioplastika i vaginoplastika. Vidim da nema puno pitanja na tu temu, kao ni slika. Želela bih da znam koliko ste takvih zahvata uradili i ako postoje fotografije pre/posle zamolila bih Vas da mi pošeljete. Takođe me zanima ukupna cena ovog zahvata.
  Hvala!

  • dr Maljkovic - 31.08.2020. Antworten

   Poštovana,

   takve fotografije ne mogu Vam poslati.

   • Sara Mitrovic - 03.07.2021. Antworten

    Postovani doktore,
    Imala sam operaciju grudi pre 5 dana i vrlo sam zadovoljna,nosim brus sve regularno
    Nego svaki put kada odem popodne da spavam ili tokom noci grudi mi se naduju jos vise
    Cim ustanem nakon pola sata se vrate u normalu i tokom dana je sve odlicno
    I tokom noci nosim brus koji mi je prepisan posle operacije i traku preko grudi koja ide uz taj brus,ali gornji deo grudi mi se uzasno naduje
    Hvala unapred Sara

    • dr Maljkovic - 03.07.2021. Antworten

     Poštovana, može se desiti da se implant pomera u džepu odnosno da je džep malo veći nego što bi trebao biti. Po razgovarajte u tome sa svojim hirurgom ili pokušajte lagano da pomerite implant ka gore. Ukoliko se implanti ne pomeraju a i dalje dolazi do oticanja može se desiti da je u pitanju nakupljanje tečnosti ili krv u predelu oko implanta. Ultrazvučni pregled može biti od koristi.

  • sandra - 13.10.2020. Antworten

   Dali mozete da mi kazete dali se mogu korigovati stari silikoni u lokalnoj anesteziji oni idalje izgledaju prelepo samo su malcice pali jedva se primeti jer su stari deset godina ,ili se mora sve iznova raditi ?I opet pitam dali moze u lokalnoj ?

   • dr Maljkovic - 07.01.2021. Antworten

    Poštovana, ponekad je moguće sve uraditi u lokalnoj anesteziji, ali zavisi od konkretnog slučaja

 2. Marika - 15.08.2017. Antworten

  Postovani Doktore,
  Htela bi povecati grudi, budem vani. Zanima me jel moguce nakon 6 dana leteti (2 sata) i jel bi se moralo doci nakon nap. 15 dana vaditi konce ili Vi radite kao sto sam citala, da konci sami se rese. Nakon koliko vremena bi bio pregled? Dali se moze nakon 7 dana raditi (posao u birou – sedeci). Jesu cene na vasoj stranici jos aktualne?
  Hvala Vam puno! Marika

  • Jovana - 08.06.2018. Antworten

   Postovani,
   Zanima me da li radite estetsku operaciju pupka i da li moze istom da se malo zategne koza oko pupka? Ako radite koja je cena?

   • dr Maljkovic - 08.08.2018. Antworten

    Naravno, radim, ali imajte u vidu da operacije pupka , osim kompletne abdominoplastike, ne mogu u potpunosti da koriguju izgled posle trudnoće ili velikog gubitka težine.

    • TV - 16.08.2019. Antworten

     Poštovani,
     Da li u cenu od 2700e za uvećanje grudi ulazi apsolutno sve? Grudi se iz nekog razloga kod mene uopste nisu razvile, pa bih volela da uradim male, samo da ih ima.

     • dr Maljkovic - 31.08.2020.

      Poštovana, u cenu ulaze analize krvi, pregled anesteziologa, operacija, implanti, grudnjak, jedan bolnički dan i kontrole u prvih 12 meseci. Cena zavisi od vrste implanta i iznosi od 2600-3000e

 3. Tamara - 14.05.2017. Antworten

  Postovani,
  Zanima me koje implantante koristite pri augmentaciji brad (implatech?) i da li srafite implantant po postavljanju (titanijumskim srafom/-vima)? Koja je cena ove intervencije? I koliko unapred mora da se zakaze intervencija?Radite li je u lokalnoj anesteziji?
  Hvala
  Tamara

  • dr maljkovic - 15.05.2017. Antworten

   Poštovana, za bradu koristim Polytech implante, nekada ih učvrstim zavrtnjem, nekad ne, u skladu sa situacijom. Cena operacije je 1300e, ako se radi u lokalnoj, a 1500e u opštoj anesteziji.

 4. Maria - 11.05.2017. Antworten

  Postovani, da li radite povecanje grudi Aquallingom, kakvo je Vase misljenje o toj metodi, i koliko sam razumela da se gel resorbuje u organizmu imaju li negativne posledice ? Razmisljam da naj taj nacin uvecam u dogovoru sa Vama, Hvala

  • dr maljkovic - 12.05.2017. Antworten

   Poštovana, u pitanju je nova metoda, za koju ja nemam dovoljno podataka o bezbednosti, ali kako je odobrena od većine svetskih asocijacija mislim da to nije neki problem.

 5. Milica - 12.02.2017. Antworten

  Postovani doktore,
  zelim da povecam zadnjicu.Nisam uspela treningom da dobijem zeljene rezultate, masnog tkiva mislim da nemam dovoljno,i preostaju mi ostale dve metode aquafillingom ili implantatima. Sta bi mi vi, na osnovu vaseg iskustva preporuvili?
  Sto se tice implantata plasim se da ne bi izgledalo prirodno, visece, vec zaobljeno, kao jedna celina, od cega to zavisi? I imam jos dva pitanja. Koliko traje oporavak, s obzirom da radim sedeci posao i ne bi mogla vise od cetiri nedelje da uzmem odmor? I ako bi ste mi radili povecanje aquafillingom jel bi moglo istovremeno i povecanje grudi implantatima? I ako mozete da mi posaljete neku sliku vaseg rada zadnjice implantatima, molim vas. Unapred hvala
  Veliki pozdrav

  • dr maljkovic - 15.02.2017. Antworten

   Poštovana,

   aquafilling je privremena metoda povećavanja grudi ili zadnjice i , ukoliko je pravilna indikacija i dobra tehnika, pacijentkinje su veoma zadovoljne. Mano tkivo zahteva dug odmor, izbegavanje sedenja, hodanja, trčanja, penjanja uz stepenice tokom 4-6 nedelja, ali daje trajne i veoma lepe rezultate. Implanti daju instant rezultate, ne zahtevaju tako rigorozno mirovanje, a ako se ne pretera sa veličinom implanta rezultati ne moraju imati operisan izgled, već zadnjica može izgledati veoma prirodno, i lepo.

 6. RZ - 30.01.2017. Antworten

  Postovani dr Maljkovicu,

  zanima me kakve su mogucnosti rekonstrukcije/korekcije dojke nakon kvadrantektomije (uklonjene su i bradavica i areola), operisana dojka je manja od druge, icu cu na zracenje dojke i nisam sigurna da li je posle zracenja moguce raditi rekonstrukciju dojke implantom kao i rekonstrukciju bradavice. Hvala Vam unapred na odgovoru.

  • dr maljkovic - 04.02.2017. Antworten

   Poštovana, kod Vas se može uraditi rekonstrukcija LD mišićem i implantom, dok se sama bradavica kasnije rekonstruiše od okolnog tkiva , a boja se postiže tetoviranjem.

 7. Ana Savic - 30.01.2017. Antworten

  Postovani,
  imala bih dva pitanja za Vas, a to su:
  da li je prilikom operacije podizanja grudi nuzno uraditi i vertikalni rez ili je dovoljan samo rez oko alveola. Zelim da podignem grudi i istovremeno ih povecam. Da li se mora raditi vertikalni rez?
  Sto se tice uvecanja zadjice masnim tkivom, da li moze da se radi u spinalnoj/periduralnoj anesteziji? Da li Vi prednost dajete uvecanju mascu ili implantima?
  Zahvalna unapred, Ana

  • dr maljkovic - 04.02.2017. Antworten

   Poštovana, samo okrugli rez nikada ne bude dovoljan, jer on može areole da pomeri samo oko 1 cm naviše, te se koristi za lake ptoze.
   Zadnjicu lično radije korigujem masnim tkivom, ali postoje slučajevi kada se mora raditi implant – kada nema dovoljno masnog tkiva koje bismo iskoristili. Do sada smo je uvek radili u opštoj anesteziji, ali to mogu pitati anesteziologa.

 8. Mina - 23.10.2016. Antworten

  Poštovani,
  Imam samo 24 godine, ali vrlo izražene podočnjake. Ne radi se samo o njihovoj tamnijoj boji, ili pak povremenoj otečenosti ujutru, već o usečenim linijama, po jednoj ispod svakog oka, a koje postoje stalno, od pre par godina unazad, čak i kada nema natečenosti, neispavanosti i sl. Ne znam zašto bi se takvi podočnjaci javili kod nekoga mojih godina, i postoji li samo opcija operativne korekcije? Koliko bi takav zahvat bio siguran, i da li su komplikacije uobičajene? Koja bi bila cena zahvata? Hvala Vam unapred.

  • dr maljkovic - 23.10.2016. Antworten

   Ja bih u Vašem slučaju najpre pokušao da korigujem stanje filerima. Mislim da je prerano za operaciju. Tek ukoliko fileri ne budu dali dobar izgled može se razmotriti transkonjuktivalna blefaroplastika

 9. Mia - 02.09.2016. Antworten

  Postovani,
  zelela bih da uradim korekciju tubularnih grudi. Imam 28 godina, visoka sam 166 i imam 58 kg. Nisam ekstreman slucaj, nosim b korpu, vec mi je areola dosta siroka, a grudi, onako, praznjikave. Interesuje me kolika bi neka okvirna cena bila kada bih radila ovu korekciju uz uvecanje grudi anatomskim implantima i ukoliko bi se one malo podigle. Imam jos jedno pitanje – da li u slucaju tubularnih grudi implant moze da se postavi ispod misica? Znam da ne mozete da mi date konkretan odgovor, ali bi mi znacilo da imam pribliznu informaciju.

  • dr maljkovic - 03.09.2016. Antworten

   Poštovana, kod korekcije tuberoznih (tubularnih) grudi ja implant uveč postavljam ispod mišića, a uglavnom se mora raditi i periareolarni pristup, zbpg oslobadjanja areole od kontrakture. Takodje , areole smanjujemo i , po potrebi, podizemo. Okvirna cena operacije je 3000e, sa anatomskim sislikonskim implantima.

 10. Goxi - 29.08.2016. Antworten

  Zelela bih da uradim korekciju vrata…opustena mije koza i nasborana…podbradak ne visi nego je namreskan…koliko to kosta i kakva je procedura?

  • dr maljkovic - 29.08.2016. Antworten

   Poštovana, radi se o operaciji koja se naziva „neck lift“ i koja se obavlja u uslovima opšte anestezije. Obično je kombinujemo i sa zatezanjem kože srednje trećine lica, i sa liposukcijom podbratka, a ponekad i sa korekcijama izgleda pljuvačnih žlezda na vratu. Navedena operacija košta od 3500-4500e, u zavisnosti od preoperativnog izgleda vrata i vrste zahvata.

 11. Marina Vucic - 26.08.2016. Antworten

  Dobro vece gospodine Maljkovicu, da Vam se predstavim. Zovem se Marina, dolazim iz Negotina i imam 23 godine. Od malih nogu imam klempave usi, bila sam omalovazavana od strane vrsnjaka sa nadimcima Dambo, klempuljo i slicno.. Sad sa 23 godine i dalje mi smetaju ali me roditelji nagovaraju da ih ne operisem ali ja imam ogromnu zelju.. Ne znam sta da radim, Vase misljenje, savet?

  • dr maljkovic - 27.08.2016. Antworten

   Poštovana, mislim da to treba da uradite, ukoliko Vam zaista smeta.

 12. Milena - 12.08.2016. Antworten

  Postovani,
  Imam 22 god. I strije na bokovima jos od puberteta nema ih puno ali mi smetaju pogotovo njihova sedefasta boja,interesuje me da li tca piling zajedno sa abrazijom ili rolerom daje rezultate,kako tvrde dermatolozi da mogu i do 50 % da se umanje.. ? I da li vi to radite?

  • dr maljkovic - 12.08.2016. Antworten

   Poštovana, ja ne obavljam dermatološke kozmetske procedure, ali je moje iskustvo sa tom vrstom korekcije strija takvo da mislim da nema govora o 50% poboljšanja. Inače je to veoma teško izmeriti, i pitajte obavezno doktorku koja Vam radi ti šta konkretno znači 50%. Da li se odnosi na dužinu strija, širinu, broj ili boju. Svakako je moj savet da Vam neko to kvalitetno fotografiše da biste mogli realno proceniti uspešnost tretmana.

 13. Gordana - 01.08.2016. Antworten

  Postovani, imam 33 godine, radila sam podocnjake hijaluronom ali nisam zadovoljna pogotovo sto su mi se na jednom kapku stvorile male grudvice .Hijaluron mi uopste nije resio problem.Zanima me cena operacije donjih kapaka, i kada bi ona mogla da se uradi posto sam hijaluron radila pre 3 meseca.Postoji li neka komplikacija sem otoka i modrica posle operacije

  • dr maljkovic - 02.08.2016. Antworten

   Poštovana, grudvice će se vremenom razgraditi i tkivo se izravnati. Operacija donjih kapaka mora se malo odložiti, a komplikacije procedure mogu biti brojne, od asimetrije, promene položaja kapka, do ektropiona. Svakako blefaroplastika nije nešto što treba olako shvatiti i treba dobro razmisliti pre tog zahvata.

 14. Mitar Vuksanovic - 28.07.2016. Antworten

  Postovani, hvala Vam na odgovoru. Nadam se da cu nakon operacije dobiti novu zivotnu dimenziju punu samopozdanja jer mi one umnogome “grickaju“ samopouzdanje. E sad me interesuje koja je cena u Vasoj klinici, sta sve spada u cenu i koliko traje oporavak?
  Da li postoji mogucnost ponovnog vracanja starog izgleda usi nakon sto se zavrsi oporavak, posle nekoliko meseci, da li je novodobijeni izgled za citav zivot?

  • dr maljkovic - 02.08.2016. Antworten

   Ukoliko ne dodje do povrede uva ( u sportu ili slično) izgled je trajni. Ponekad, retko, se desi da ožiljak malo pomeri ušnu školjku, ali se to lako kasnije koriguje. Cena operacije je 850e, a zavoj se noasi 7 dana.

 15. Kety - 27.07.2016. Antworten

  Hvala Vam puno na odgovoru! Ali zasto je meni dr rekao da ja NEMAM dovoljno tkiva i da mi je uzak grudni kos da bi mogao staviti vece? On mi je rekao da je max koji je mogao staviti 325cc i da pricekam godinu dana da se dzep rastvori da bi mogao staviti vece ako ja to zelim. U pitanju su okrugli implanti i sve izgleda savrseno, ali ja velicinom nisam zadovoljna. Ok, prije toga sam bila potpuno ravna, ali, ali…razocarana sam. 🙁

  • dr maljkovic - 27.07.2016. Antworten

   To sa dzepom bas i nije u direktnoj vezi sa sirinom grudnog koša. Ona se neće promeniti za godinu dana. Ukoliko su stavljeni implanti visoke ili ekstra visoke projekcije to je maksimum. Povećanje daljeg volumena moze se dobiti samo sa implantima šire baze, a za tako nbešto ne mora se čekati na rastezanje kože.

 16. Kety - 27.07.2016. Antworten

  Postovani dr.,

  Povecala sam grudi i prilikom izbora velicine implantata dr. mi je rekao da je maksimum koji mi moze staviti 325cc. Radjeno je ispod misica. Visina: 170cm, Kg: 57. Trenutno sam u fazi oporavka i to drugi tjedan od op. Nisam bas zadovoljna velicinom grudi, jer sam htjela vece, ali dr je rekao sa nije izvodivo posto nemam dosta tkiva. Koliko ce mi gornji pol grudi splasnuti i za koliko vremena? Nadam se da ce ostati barem nesto 🙁

  Hvala

  • dr maljkovic - 27.07.2016. Antworten

   Poštovana, gornji pol dojki splasne, u zavisnosti od tehnike za 1-3 meseca. Mislim da je bolje rešenje bilo da ste uradili anatomske implante, jer bi grudi bile znatno upadljivije. U svakom slučaju, za Vašu visinu i masu uobičajeno koristim anatomske implante esktra visoke projekcije od 380ccm ili više ili , ređe, okrugle 400-450ccm.

 17. Mitar Vuksanovic - 25.07.2016. Antworten

  Postovani doktore, imam klempave usi i 18 godina. Da li ih je kasno sad operisati?
  Iskreno mi odgovorite molim Vas, da imate klempave usi da li biste ih operisali i koji su benefiti takve operacije?
  Ja imam ogromnu zelju jer mi smetaju ali se plasim da mi se taj “novi“ izgled nece svideti..ili pak gresim.. srdacan pozdrav!

  • dr maljkovic - 25.07.2016. Antworten

   Naravno da nije kasno. Koliko smetaju sad, smetaće i za 10 godina. Moja najstarija pacijentkinja koja je operisala uši imala je 63 godine, a imao sam priličan broj pacijenata u dvadesetim i tridesetim godinama. Moram priznati da nikad nijedan operisani pacijent nije tražio da mu vratim uši u prvobitni položaj, a mnogi su insistirali na tome da im ih skroz „prilepim“.

 18. Aleksandar - 21.07.2016. Antworten

  Srdacan pozdrav
  Supruga je imala dva carska reza i posle toga joj je ostalo visak koze i prednji stomak koji ni posle svih vezbi nije mogla da skine i zategne.Misici su ispod jaki i zategnuti, jer je zaista puno i uporno vdzbala, ali preko njih ima masnih naslaga i koze koja visi.Vrlo je nezadovoljna i nesrecna zbog toga.Meni sve to ne smeta, ali zelim da joj pomognem.Ona se plasi intervenciji zbog toga Vas ja kontaktiram.Da li ovo moze da se uradi i koliko bi kostala ovakva vrsta intervencije.
  Unapred hvala

  • dr maljkovic - 21.07.2016. Antworten

   Poštovani,

   kod Vaše supruge je indikovano uraditi kombinovanu oepraciju liposukcije sa abdominoplastikom, kojom bismo uklonili sav višak kože sa stomaka, a pri tome bismo i naglasili struk i , ukoliko je potrebno, korigovani i natkolenice. Takva operacija košta nešto preko 3000e, ali bi bilo najbolje da mi se obratite emailom, pošaljete fotografije ili dodjete na pregled, kada bismo kogli detaljno o svemu prodiskutovati i kojom prilikom biste videli fotografije već operisanih (i zadovoljnih) pacijenata.

 19. Caca - 14.07.2016. Antworten

  Postovani,

  htela bih malo da diskutujem na temu o povecanju grudi. Da li je moguce da su silikoni toliko skupi da operacija toliko kosta i da nije dostupna mnogim mladim devojkama sa malim poprsjem. Kod nas je cena visoka da tako kazem u odnosu na nas standard. kako ce devojka ili zena koja radi za minimalac da priusti sebi 3000e za tako nesto? Zasto se ne borite za pacijentkinje, omogucite i onim devojkama koje nisu u mogucnosti da skupe toliki novac. Spustite cenu. Zene ce biti prezadovoljne. Dajte malo samopouzdanja ovim zenama. obradujte ih malo. Nije stvar da imate 10-15 pacijentkinja recimo nedeljno, neka ih bude vise… Verujte, znam zene koje bi htele a nemaju mogucnosti. Nemoj te da vam dolaze samo zene i cerke bogatasa ili poznatih licnosti, pogledaj te malo i ove da kazem manje imucnije. Nadam se da Vas nisam namucila.

  Poz

  • dr maljkovic - 21.07.2016. Antworten

   Poštovana, kod mene ne dolaze samo ćerke bogataša ili poznatih ličnosti već i mnoge devojke koje same zaradjuju i podignu kredit i urade željenu operaciju. Nažalost, proizvodjači kvalitetnih implanta nemaju razumevanja za ekonomske prilike u našoj zemlji, a sama hirurgija je u privatnoj bolnici veoma skupa, za bilo koju vrstu operacije, pa i za ovu. Nižu cenu moguće je ponekad dobiti na državnim klinikama koje imaju specijalizante plastične hirurgije koji se edukuju. Imajte na umu i to da Fiat Punto, Opel Astra i Mercedes B klase ne koštaju isto, a sve su to automobili. Analogija je jasna.

 20. Nikola - 28.03.2016. Antworten

  Postovani dr Maljkovicu,
  Zainteresovan sam za septorinoplastiku. Zanima me da li pored devijacije i estetike radite i redukciju nosnih skoljki i koju tehniku koristite. Bio sam na konsultacijama kod vise doktora i svi su mi rekli da mi je potrebna i redukcija nosnih skoljki, samo se razlikovao pristup. Jedan doktor je npr. rekao bi radifrekvencijama smanjio sluznicu donjih nosnih skoljki a drugi da bi odvadio deo samih kostiju.

  Hvala!

  • dr maljkovic - 03.04.2016. Antworten

   Poštovani,

   septoplastiku i redukciju nosnih školjki uglavnom prepuštam ORL specijalisti sa kojim radim u timu. Koliko znam, to se ne može uraditi samo radiotalasima, potrebno je malo više tkiva ukloniti, tako da ide i deo samih kostiju.

 21. Katja - 08.03.2016. Antworten

  Doktore htjela bih pitati koliko je cjena skidanje masnih naslaga na bedru trbuhu i straznjici,kao i zatezanje tih odredenih mjesta.

  • dr maljkovic - 09.03.2016. Antworten

   Ako se radi samo liposukcija navedenih regija cena je od 1800-2200e, u zavisnosti od „početnog stanja“, a ako se radi i zatezanje kože stomaka cena je 2800-3300e.

 22. Nela - 14.02.2016. Antworten

  Postovani doktore, videla sam galeriju vasih radova i veoma mi se svidjaju, ali bih da Vas pitam kako se odluciti za implantat i velicinu.? Takodje me interesuje gde radite jer na sajtu klinike Una nema Vas i koja je cena uvecanja grudi.? Unapred hvala. Nela

 23. Jovana - 09.02.2016. Antworten

  Postovani doktore Maljkovicu,
  Mozete li mi reci koja je cena smanjenja brade samo liposukcijom?
  Srdacno, Jovana

  • dr maljkovic - 09.02.2016. Antworten

   Poštovana, veoma retko je moguci dobiti ozbiljnu korekciju brade samo liposukcijom, ali bi takav postupak, u uslovima lokalne anestezije bio oko 600e.

 24. Lola - 26.01.2016. Antworten

  Postovani doktore Igore, interesuje me da li su jos uvek aktuelne ove cene za uvecanje grudi?
  Srdacan pozdrav

  • dr maljkovic - 26.01.2016. Antworten

   da, to su aktuelne cene 🙂

 25. Igor Plavsic - 25.01.2016. Antworten

  Postovani doktore Igore, vec duze vreme imam kompleks od prominentnih usiju, odmalena sam omalovazavan sa raznim nadimcima Dambo, sklempo i toliko sam u potrazi za PRAVIM estetskim hirurgom i pravom klinikom koji ce to odraditi kako treba. Kompleks je sada kada sam adolescent bas veliki jer sam u drustvu devojaka, na svaku sliku mi usi “vire“. Interesujem se da li je bolna operacija, da li cu nakon operacije citav zivot imati nove usi i za koliko cu moci nositi naocare? Hvala unapred na odgovoru i razumevanju

  • dr maljkovic - 25.01.2016. Antworten

   Poštovani, korekcija ušiju je zahvat koji veliki broj hirurga sa uspehom obavlja i , po pravilu, rezultati su trajni. Možete biti bez brige jer su bolovi minimalni, ali naočare treba izbegavati prvih meseci, dok se kasnije mogu nesmetano nositi.

 26. Lora - 23.01.2016. Antworten

  Postovani doktore,

  Da li biste mogli da mi kazete koliko traje oporavak nakon liposukcije butina (unutrasnja strana i tzv. jahace pantalone), gde bi se istovremeno radilo i uvecanje zadnjice? Koliko je potrebno nositi steznik? I da li bukvalno mora da se nosi 24h?

  Hvala Vam unapred

  • dr maljkovic - 23.01.2016. Antworten

   Poštovana, računajte na dve do tri nedelje odmora, uz stalno nošenje midera. Okvirno staznik preporučujem da nosite 6 nedelja, po principu, sto više sati to bolji efekat

 27. Ana - 21.01.2016. Antworten

  Poštovani doktore,
  Imam problem sa debelim listovima nogu(nisu mišićavi,samo salo).Inače nemam većih problema sa viškom kilograma(trenutno imam 3-4 kg viška). Kada se ugojim, i listovi mi se dodatno ugoje(stomak i butine mnogo manje).Da li je moguće uraditi liposikciju nogu(da li radite laserom)i koja bi bila cena?Zanima me i da li je ta intervencija štetna po zdravlje.
  Imam 41 godinu a ovaj nproblem imam od detinjstva.

 28. Jelena - 20.01.2016. Antworten

  Postovani,zanima me cena rekonstrukcije usnih skoljki i kakva je procedura nakon operacije i oporavak?
  Pozdrav

  • dr maljkovic - 22.01.2016. Antworten

   Poštovana,

   Benelli tehnika ne bi trebala da utiče na osećaj u bradavicama, iako sigurno u početku one budu utrnute.

 29. dule - 24.12.2015. Antworten

  Postovanje dr Maljkovicu,
  interesuje me muska operacija nosa,imam grbu koja nije velika ,ali mi smeta i vrh nosa mi je normalan ali kad se nasmejem pada mi na dole pa mi nos ima „orlovski“ izgled (mada mi nos nije u sustini glomazan) …kolika je cena takve operacije i koliko traje postoperativni period,bavim se fudbalom pa mi je bitan brz povratak na teren.Hvala na odgovoru.

  • dr maljkovic - 24.12.2015. Antworten

   Poštovani, ukoliko se ne moraju lomiti nosne kosti moze se redukovati grba i učvrstiti vrh nosa, tako da je povratak na teren moguc već nakon 3-4 nedelje. Cena je standardna, kao i bilo koja druga rinoplastika.

 30. Nina - 17.12.2015. Antworten

  Poštovani dr.,
  definitivno sam odlučila napraviti operaciju povecanja grudi. Nisam iz Srbije pa cak ni blizu ali bih svakako tamo željela raditi operaciju. Možete li mi reci da li postoji mogucnost da zakazem termin za konzultacije i sve preglede jedan dan a vec za sljedeci da zakazem zahvat? Da li vi radite kontrole krvi? Ako da, da li to mora biti za vrijeme mjesecnice ili ne smije biti tada? ili je svejedno? 😀 negdje sam citala nesto o tome pa iz tog razloga pitam. Svakako sam zainteresirada da vi obavljate zahvat pa me s toga zanima i da li negdje postoji galerija slika vaših prijašnjih radova? Novijih, sa novijim metodama… Sa okruglim i anatomskim implantima, da mogu vidjeti razliku? Radujem se odgovoru kako i terminu 🙂 Mozete mi odgovoriti i na mail. Također, ako ne postoji online galerija radova, bila bih zahvalna da mi pošaljete neke na mail.
  Pozdrav!

  • Nina - 17.12.2015. Antworten

   Galeriju sam upravo vidjela gore iznad 😀

  • dr maljkovic - 18.12.2015. Antworten

   Poštovana,
   moguće je u jednom danu uraditi sve analize, pregled kardiologa, pregled anesteziologa, izbor implanta i operaciju, to je standardna procedura. Operaciju ne bi trebalo raditi prvog i drugog dana ciklusa zbog mogućeg povećanog krvarenja, ali to nije apsolutna kontraindikacija za zahvat. Možete na FB pogledati dosta mojih radova, http://www.facebook.com/imaljkovic

 31. dajana - 17.12.2015. Antworten

  Postovani,

  da li radite operaciju tubularnih grudi? Kakvi su oziljci posle ove operacije? Moje grudi su normalne velicine, ali uopste nisu estetski lepe. Areole su previse ispupcene, kao da su otecene.
  Da li mozete da mi kazete koja je cena operacije tubularnih grudi sa ugradnjom implantata?

  Pozdrav

  • dr maljkovic - 17.12.2015. Antworten

   Poštovana,
   kod tubularnih (tuberoznih) grudi nekada se moze uraditi operacija samo sa inframamarnim ožiljkom, kao kod bilo koje operacije povećavanja grudi, dok je nekada potreban tzv unfurling, odmotavanje izmenjene žlezde i njeno remodelovanje uz uklanjanje viška kože, što ostavlja kružni ožiljak oko areola i bradavica.

   Cena je oko 400e viša nego uobičajeno povećavanje grudi.

 32. Vanja - 16.12.2015. Antworten

  Postovani. Interesuje me ,postoji li mogucnost placanja na rate,radila bih abdominoplastiku.? pozdrav

  • dr maljkovic - 16.12.2015. Antworten

   Poštovana, zbog lošeg iskustva sa plaćanjem u više rata direktor klinike je tu mogućnost ukinuo, tako da se ceo iznos plaća pre operacije.

   • aida - 17.12.2015. Antworten

    Poštovani, jako zanimljiv sajt, pa da se pridružim i ja jednim pitanjem, da li je
    dovoljan 1 ml filera ili kiseline za nazolabijalne bore koje su blago izražene? Pozdrav i hvala na odgovoru? Aida

    • dr maljkovic - 17.12.2015. Antworten

     Zahvaljujem se na lepim rečima.

     Da, i jedan mililitar se jasno uočava, kad su u pitanju nazolabialne brazde, iako je ponekad potrebno i 2 ml.

 33. Bojana - 08.12.2015. Antworten

  Poštovani doktore,
  uradila bih operaciju uvećanja unutrašnje linije listova. Vežbama nikako ne uspevam da postignem uvećanje tako da mi se kada sastavim noge, listovi dodiruju a to želim da postignem. Znači ne cele listove već samo unutrašnjost.
  Da li ste radili takve operacije (jer videla sam da ste jednoj pacijentkinji u postovima na ovoj strani odgovorili da se ta operacija radi veoma retko) i zanima me da li posle oporavka od nekoliko meseci mogu da slobodno radim jače kardio treninge. Ustvari, pada mi na pamet, koliko bi se taj implant unutar listova „pomerao“ ili bi bio nekako fiksiran?
  Hvala na odgovoru.

  • dr maljkovic - 14.12.2015. Antworten

   Poštovana, taj implant postavlja se tako da mu mesto bude cvrsto fiksirano, ali se ipak desi da se kasnije moze malo pomeriti. Nakon operacije moze se trenirati.

 34. Vesna - 04.12.2015. Antworten

  Postovani doktore, interesuje me uvecanje grudi. Tacnije,koliko se ceka na operaciju i u kojoj bolnici radite? Hvala na odgovou unapred.

  • dr maljkovic - 04.12.2015. Antworten

   Postovana, ceka se oko mesec dana na operaciju, uglavnom vise oko Nove godine i u letnjim mesecima, u jesen i prolece ceka se manje

 35. Marina - 24.11.2015. Antworten

  Doktore da li mozete da mi objasnite sta je vaginoplastika, a sta labiaplastika?

  Unapred hvala
  Pozdrav

  • dr maljkovic - 24.11.2015. Antworten

   Poštovana, labiaplastika je operacija u kojoj se menja oblik malih usana, dok je vaginoplastika operacija kojom se sužava vagina, npr posle porođaja

   • Marina - 29.11.2015. Antworten

    Hvala jos jedno pitanje dali te dve operacije mogu da se izvedu uz jos jednu operaciju tj. Povecanje grudi dal je to izvodljivo

    • dr maljkovic - 30.11.2015. Antworten

     Da, moze se to uraditi zajedno

 36. Jelena Markovic - 17.11.2015. Antworten

  Postovani, sajt vam je zaista fantastican. Sve pohvale medjutim imam jednu malu zamerku.
  U Galeriji se nalaze slike samo povecanja grudi , ja bih tu stavila po nekolike slike pre i posle operacije iz svih oblasti estetskih operacija? Lep i srdacan pozdrav

  • dr maljkovic - 17.11.2015. Antworten

   potpuno se slažem , ali je najveći broj upita vezan za operacije grudi. U svakom slučaju, biće razmotreno 🙂

 37. Marija - 16.11.2015. Antworten

  Postovani,

  zanima me korekcija usi? Imam cerku od 11 godina koja ima klempave usi i koja razmislja da ih koriguje. Vidim da je na sajtu ucestalo pitanje o korekcijama usi, mene interesuje kakav je ishod, da li je moguce doci do nove pojave klempavosti i da li nakon jedne uradjene operacije su trajni rezultati? Lep pozdrav

  • dr maljkovic - 16.11.2015. Antworten

   Poštovani,
   ishod korekcije ušiju najčešće je veoma dobar, ali je ponekad moguće da usled povrede ili hipertrofije ožiljka uvo ponovo dobije prvobitni položaj. Rezultati su trajni.

 38. Milena - 12.11.2015. Antworten

  Poštovani zanima me uradila bih implant u bradu i vilicne kosti interesuje me cena? Pozdrav

  • dr maljkovic - 16.11.2015. Antworten

   Poštovana,

   cena povećavanja brade implantom je oko 1300e, sa svim pratećim troškovima.

 39. Sersei - 12.11.2015. Antworten

  Postovani,

  Zanima me koliko traje oporavak posle septo-rinoplastike i koliko pregleda je potrebno posle toga, posto ja zivim u inostranstvu i bila bih u Srbiji svega mesec dana.

  Hvala unapred!

  • dr maljkovic - 12.11.2015. Antworten

   Postovana, mesec dana sasvim je dovoljno za oporavak, a pregledi su nakon 7 dana i nakon 3 nedelje od operacije

 40. Milan Jankovic - 07.11.2015. Antworten

  Postovani doktore radio sam operaciju usiju pre 4 godine u Crnoj Gori, medjutim maksimalno sam nezadovoljan rezultatima, usi su prakticno ostale iste a usput sam se pridrzavao svih propisa koje mi je rekao hirurg… Sta da radim? Srdacan pozdrav od Milana

  • dr maljkovic - 07.11.2015. Antworten

   Postovani, najbolje je da se javite doktoru koji Vas je operisao, obično je svako voljan da uradi reoperaciju ušiju bez naplate kada je takva situacija u pitanju. Ukoliko odbije… morate se nešto sa njim dogovoriti.

 41. Tijana - 01.11.2015. Antworten

  Postovani doktore, koliko kosta 1 ml hijalurona ( sa zahvatom ) i da li se moze obaviti u Boru? Hvala.

  • dr maljkovic - 01.11.2015. Antworten

   Poštovana, cena jednog mililitra je 220e i može se uraditi i u Boru.

   • Bojana - 01.11.2015. Antworten

    Postovani dr Igore
    Interesuje me samo koliko dana ranije se mora zakazati za hijaluron zahvat ,popunjavanje usana? I ako ne budem zadovoljna sa 1ml nakon koliko dana mogu da radim opet?

    • dr maljkovic - 01.11.2015. Antworten

     Obično se zakazuje 5-7 dana ranije, a još filera može se dodati već nakon 6-7 dana.

   • Tijana - 04.11.2015. Antworten

    Samo mi jos recite koju marku HS koristite?

    • dr maljkovic - 04.11.2015. Antworten

     tenutno koristim francuski preparat „Hyaluronica“ koji proizvodi Vital estetique.

 42. Maja N - 27.10.2015. Antworten

  Postovani, interesujem se za korekciju usiju? Koliko je operacija pouzdana, cena i koje metode koristite? Srdacan Pozdrav iz Nisa

  • dr maljkovic - 01.11.2015. Antworten

   Poštovani, najčešće radim Chong Chat, Stenstrom i Mustard tehniku, a cena je 900e.

   • Maja N - 01.11.2015. Antworten

    Hvala na odgovoru, a koja je razlika ?

    • dr maljkovic - 01.11.2015. Antworten

     Razlika je u operativnoj tehnici i indikacijama za korišćenje svake od njih. Objašnjavanje svake ponaosob prevazilazi nivo odgovora, ali se može naći na netu dosta opisa, crteža i animacija.

     • Maja N - 05.11.2015.

      Hvala vam doktore puno na odgovoru, zaista ste divni.Nakon zavrsetka operacije posle koliko vremena ce usi dobiti stalan izgled?

     • dr maljkovic - 05.11.2015.

      Pa, uši odmah dobro izgledaju, ali tek za par meseci poprime pravi izgled, dok malo rskavica očvrsne

 43. Lela - 27.10.2015. Antworten

  Dr.Maljkoviću,interesuje me intervencija smanjivanja grudi,cena i iz Vašeg ranijeg iskustva za koje najkraće vreme je moguće sve završiti(priprema za op,operacija i oporavak),odnosno koliko posle operacije se vraćam svakodnevnom toku?Hvala

  • dr maljkovic - 27.10.2015. Antworten

   Poštovana, kod smanjivanja grudi oporavak ume da bude veoma brz i da se za dve do tri nedelje vratite uobičajenom životu. U određenim situacijama, kod usporenog zarastanja rana oporavak može trajati i znatno duže, te je teško davati prognoze

 44. Miloš - 26.10.2015. Antworten

  Pozdrav doktore da li uspešno radite povećanje listova implantima i koliko Je?
  Da li je razlika primetna?
  Pozdrav, Miloš

  • dr maljkovic - 26.10.2015. Antworten

   Poštovani,

   nacedena operacija radi se prilično retko i niko nema veliku seriju uradjenih zahvata. Povećanje može biti veoma značajno, u zavisnosti od veličine implanta i Vaših želja. Ukupna cena je oko 2800e.

   Srdačan pozdrav, dr Igor Maljković

 45. Jelena - 08.10.2015. Antworten

  Poštovani doktore Maljkoviću, Molim Vas da mi odgovorite,ja sam mlada mama dvoje dece,prvi porođaj sam imala sa 16 god.i imala sam problema sa dojenjem,rađene su mi incizije obe dojke,tako da drugo dete nisam ni mogla da dojim.I pre svega sam imala male dojke,ali nakon svega su ostale samo bradavice.Nebi preterivala sa veličinom,jednostavno želim da budem normalna.Imam 26 godina i zbog svega toga sam veoma nezadovoljna,utiče na moje samopouzdanje(razumete me)!Molim Vas recite mi koliko košta ugradnja silikonskih implanta,i kako da dođem do Vas?Unapred hvala

  • dr maljkovic - 11.10.2015. Antworten

   Poštovana,

   savetujem Vam da izabere anatomske implante, silikonske ili poliuretanske. Ukupna cena takve augmentacije košta od 2700-3300e, u zavisnosti od vrste implante. Možete me kontaktirati putem emaila, telefona, Facebooka, kako Vam je najjednostavnije.

 46. fade - 07.10.2015. Antworten

  Poštovani doktore Maljkoviću,

  Interesuje me koje metode koristite za liposukciju (da li radite ultrazvučnu i lasersku i koja od ove 2 je po vašem mišljenju bolja za manje količine masnih naslaga)? Pošto sam čitala da su ove metode što se tiče kože bolje po sam izgled tela. I koja bi bila cena procedure koja uključuje liposukciju unutrašnjih butina i predela ispod zadnjice kao i transfer masnoća u zadnjicu?
  Da li operišete u nekoj klinici u Nišu?

  Hvala Vam unapred na odgovoru i srdačan pozdrav!

  • dr maljkovic - 11.10.2015. Antworten

   Poštovana,

   sve operacije obavljam samo u Beogradu, a liposukciju radim klasičnu, manuelnu. Na svim relevantnim kongresima jasno je pokazano da nijedan novi uredjan ne popravlja IZGLED posle liposukcije (jer to direktno zavisi od znanja i veštine hirurga), već samo olakšava operaciju doktoru, dok je za pacijenta potpuno isto. Cena liposukcije i lipotransfera masnog tkiva u zadnjicu je od 2800-3500e.
   Hvala na interesovanu!

 47. amanda - 13.09.2015. Antworten

  Zdravo htela bih smanjiti grudi i koliko kosta i koliko se ceka i koliko se sedi u bolnici ili kako htelabih te infotmacije i u beogradu li

  • dr maljkovic - 14.09.2015. Antworten

   Poštovana,

   na zahvat se čeka 2-3 nedelje, a po operaciji u bolnici ostajete jedan dan. Cena zahvata je 2500-3000e, u zavisnosti od tipa operacije.

 48. Maja - 07.09.2015. Antworten

  Postovani doktore,prije 10 god sam povecala grudi Mentor implantima,stavljeno mi je 300cc. Sad bih zeljela ugraditi vece implante. Posto sam iz BiH moze te li mi reci koliko puta nakon operacije bih trebala da dodjem kod vas,kontrole,skidanje konaca i slicno?

  • dr maljkovic - 12.09.2015. Antworten

   Poštovana,

   mozemo sve konsultacije, analize i preglede obaviti u jednom danu, a istog dana biće i operacija. Poželjno je da dodjete na kontrolu posle 2 nedelje, 6 nedelja i 6 meseci, ali nije obavezno jer konce moze ukloniti bilo koji hirurg kojeg imate u blizini.

 49. Nevena - 05.09.2015. Antworten

  Postovani doktore Maljkovicu,
  zanima me ukupna cena ubacivanja sopstvenog tkiva u zadnjicu ? Da li je to jedna cena pod nazivom ,,Brazilski butt lifting,, ili cena liposukcije plus cena ubacivanja tkiva ? Hvala unapred .

  • dr maljkovic - 12.09.2015. Antworten

   Poštovana,

   okvirna cena za lipotransfer od oko 900 ml masnog tkiva je 2800e. Ukoliko se, pak, radi kompletna liposukcija od 4000 ml, a 900ml se ubacuje u zadnjicu cena je veća i iznosi 4300e

 50. Mijuskovic Sandra - 21.08.2015. Antworten

  Postovani doktore Maljkovicu,
  procitala sam negde vas komentar vezan za aquafilling bodyline u vezi korekcije grudi da Osim proizvodjaca Niko ne preporucuje upotrebu za korekcije velicine i obima grudi i da jos nije odobren od strane FDA. Pa se pitam, zasto par Klinika u BG nude i stoje iza Toga da takve intervenije daju odlicne rezultate. Cast izuzetcima, samo me je jedan hirurg savetovao da su implantati ipak sigurniji od slobodnog gela u dojkama! Bas sam u nedoumici, jer bih radila decentno povecanje grudi za jedan broj i nesto temporerno bi mi odgovarala, jer uopste nisam sigurna da li ce mi se to dopadati na meni ili ne… Visoka sam 175, 66kg, obim grudi 95, ispod grudi 80, 38 godina.
  Sta vi mislite doktore?
  srdacan pozdrav
  hvala najlepse na odgovoru

  • dr maljkovic - 21.08.2015. Antworten

   Poštovana,

   mozda je bolja ideja da probate eksterne demo implante i da vidite kako to izgleda, pred ogledalom. Tako ćete steći utisak o veličini i potrebnom volumenu za korekciju. Takođe, potpuno sam ubedjen da implanti ne samo da su sigurniji već i daju postojan i znatno bolji izgled od filera. Uzmite u obzir da se na 1 filer uradi bar 100 uvećanja grudi implantima.

 51. gane - 18.08.2015. Antworten

  doktore koja je cena liposukcije grudi kod lipomastije ili lažne ginekomastije?

  • dr maljkovic - 18.08.2015. Antworten

   Poštovani, cena je oko 1800e, sa svim potrebnim analizama i boravkom u klinici.

 52. maja - 11.08.2015. Antworten

  Postovani doktore, posle drugog porodjaja grudi su mi izgubile na volumenu… htela bih da ih uvecam okruglim implantantima koje da budem iskrena vise volim bas zbog popunjenosti gordnjeg dela.. zanima me da li jos uvek vazi cena 2600 evra i da li polytech ima i okrugle implantante osim anatomskih i koja je cena???
  hvala

  • dr maljkovic - 13.08.2015. Antworten

   Poštovana,

   cena koju ste naveli je tačna, a odnosi se na Polytech okrugle implante. Polytech ima veliki izbor okruglih i anatomskih implantata, silikonskih i poliuretanskih.

   • maja - 13.08.2015. Antworten

    Hvala na odgovoru! Posto je cena ista zanima me koje okrugle preporucujete Polytech ili Mentor???

    • dr maljkovic - 13.08.2015. Antworten

     Mislim da nećete pogrešiti koje god da uzmete

    • dr maljkovic - 09.09.2015. Antworten

     to je, manje više isto. Razlikuju se samo u površinskoj iregularnosti i , neznatno, u obliku. I jedna i druga kompanija proizvode vrhunske implante, dugo godina i daju podjednake garancije.

 53. Mimi - 09.08.2015. Antworten

  Postovani doktore,
  preporucujete 1ml za usne pa me zanima da li se to odnosi na po 1ml za gornju i donju ili 1ml ukupno. Takodje koliko ranije se ovo zakazuje ?
  Srdacan pozdrav!!

  • dr maljkovic - 09.08.2015. Antworten

   Ja obično sa 1ml uradim i gornju i donju usnu. Ukoliko je potrebno više, lako je dodati volumen u drugom aktu.

 54. Ana - 30.07.2015. Antworten

  Postovani,

  zainteresovana sam za korekciju oziljaka od akni dermo filerima odnosno hijaluronskom kiselinom. Zanima me da li imate iskustva u toj oblasti i da li se postizu zadovoljavajuci rezultati?

  • dr maljkovic - 30.07.2015. Antworten

   Poštovana,

   prilično dobri rezultati mogu se postići ukoliko je operator dovoljno precizan i pažljiv, tako da neravnine popuni tačnom količinom filera i dobije izravnavanje koje će trajati oko 12 – 18 meseci.

   • Ana - 30.07.2015. Antworten

    Izvinjavam se na glupom pitanju a da li ste vi dovoljno dobar operater?

    • dr maljkovic - 30.07.2015. Antworten

     Svako ima neku „svoju“ oblast u kojoj je veoma dobar. Svakako bih mogao poboljsati tehniku mikrohirurgije, a normalno je da tokom cele karijere hirurg usavršava, kako teoriju, tako i manuelnu spretnost. Iz fotografija koje možete videti i komentara na forumima morate sami izvući zaključak, smatram da je neprimereni davati izjave tipa „ja sam najbolji hirurg na ovim prostorima“.

 55. Nina - 26.07.2015. Antworten

  Doktore,mozete li mi reci koja je prednost dual plane tehnike u odnosu na tehniku ispod misica? I ukoliko se rade okrugli implanti koja je vizuelna razlika izmedju te sve tehnike(ako je ima)? Da li okrugli implanti deluju „prirodnije“ sa dual plane tehnikom? Veliki pozdrav 🙂

  • dr maljkovic - 29.07.2015. Antworten

   Poštovana, nije lako u dve rečenice nabrojati razlike i prednosti dual plane tehnike. Ukratko – izgleda bolje jer je donji pol bolje oblikovan, nema velikih pokreta implanta prilikom pomeranja mišića, donji pol i inframamarna brazda su bolje definisani i pozicionirani. Okrugli implanti bolje izgledaju radjeni tom tehnikom jer je gornji pol „pritegnut“ mišićem tako da je više ispupči u donjem polu.

 56. lunA - 03.07.2015. Antworten

  Postovani doktore,
  zanima me da li je moguce hirurskim putem smanjiti misice vrata. Naime trenirala sam sa tezinama protekle dve godine i usljed preopterecenja jednom prilikom i nepravilne forme istegla sam misice vrata koji su zatim vidno porasli u obimU. Jako mi narusava samopouzdanje A izgleda da nece atrofirati ubrzo. Znam da je ovo netipican zahtev, ali me interesuje je li moguce. Citala sam negde da kortikosteroidi mogu uticati na smanjenje misica ali ne znam kome da se obratim sa ovim zahtevom. Veliki pozdrav.

  • dr maljkovic - 13.07.2015. Antworten

   Poštovana, verujem da bi se to moglo uraditi, ali ja takav zahvat ne obavljam. Možda da porazgovarate sa nekim od maksilarnih hirurga, možda oni imaju neku ideju kako to rešiti.

 57. Micika - 01.06.2015. Antworten

  Postovani,koliko bi kostala liposukcija pubicne regije i koliko traje oporavak? Hvala unapred

  • dr maljkovic - 01.06.2015. Antworten

   Poštovana, cena navedenog zahvata u uslovima regionalne anestezije je 600e.

   • Marija - 09.07.2015. Antworten

    Postovani doktore, htela bih nesto da Vam kazem ali i da postavim pitanje. Kada sam prvi put videla vas snimak na tv bila sam odusevljena. I dans sam odusevljena vasim radom ali evo sta sam htela da kazem. U pocetku ste radeli ugradnju implanata u Boru i cena je bila oko 100 hiljada din. Sada radite u Beogradu a cena je oko 2900e. Koji je razlog tolikog poskupljenja sem promene lokacije, pa mi koje zivimo u manjim mestima ne mozemo sebi da priustimo lepe i zanosne grudi. Inace ja sam iz Istocne Srbije. Da kazem da dok ste radeli u Boru nisam uspela da sakupim novac. Ako mozete da mi oxgovofite na ovo i jos jedno pitanje. Da li postoji mogucnost smanjenja cena povecanja grudi i da li cete mozda jos koji put radeti operacije u boru. Hvala puno. Divni ste.

    • Marija - 13.07.2015. Antworten

     Postovani, svesna sam da necete da odgovorite, samo sam htela da kazem ukoliko spustite cenu operacije povecanje grudi imali bi ste 70% vise pacijentkinja. Hvala

     • dr maljkovic - 13.07.2015.

      Odgovorio sam na Vaše pitanje. Što se drugog dela tiče, to je poslovna politika klinike u kojoj radim i na to ja ne utičem. Moram priznati, sa druge strane, da i sa ovakvim cenama zakazujemo za po mesec dana unapred i jedva postižemo sve da uradimo.

    • dr maljkovic - 13.07.2015. Antworten

     Poštovana,

     dok sam radio u Boru te vrste operacija, iako su donosile novac državnoj bolnici smetale su upravi i od njih sam 2012. godine dobio zabranu obavljanja estetskih operacija, te sam prešao u Beograd.

 58. Jelena - 01.06.2015. Antworten

  Postovani,
  citala sam dosta o Vama i Vasoj uspesnoj karijeri na domenu „plastike i estetike“. Procitala sam i sve komentare koji se konkretno ne ticu mog slucaja i vidim da ste veoma otvoreni i iskreni. Ja imam 27 godina i oko 120 kg na 184cm. Mene interesuje da operisem nadlaktice, smanjim salo i „krilca“. Ta regija je cela u starim (belim) strijama i visi oko 7 cm od misica. Takodje sam seceras. Secer je od 12-22 ako ne uzmem lek. Molim Vas, recite mi, da li Vi radite takve operacije? Sta treba da uradim (osim da skinem secer) pre operacije? Da li se to radi u punoj anesteziji? Da li se oziljak vidi i gde je? Da li je 4000ml malo za mene i treba da se uradi vise operacija? Koliko takva operacija kosta? Koliko dugo traje oporavak? Koje mogu posledice imati?
  Hvala unapred.
  Jelena

  • dr maljkovic - 01.06.2015. Antworten

   Poštovana,

   ta dva zahvata mogu se uraditi u jednom aktu, tako da se uradi liposukcija svih potrebnih regija i uklanjanje viska kože sa nadlaktica. To je operacija koja se radi u uslovima opšte anestezije i vreme pre operacije i postoperativni tok najverovatniji ćete biti na insulinu zbog regulisanja glikemije. Oporavak je brz, traje 2-4 nedelje , a od komplikacija je moguće usporeno zarastanje reza na nadlaktici. Ukoliko 4000 ml nije dovoljno, liposukcija se može ponoviti nakon dva-tri meseca. Najbolje je da uradimo pregled i definišemo problem i tip operacije koja je potrebna.

 59. Josipa - 19.05.2015. Antworten

  Poštovani,
  odmalena imam problem s upalim ocima (dok su mi obrazi jako izrazeni), koji se s godinama samo povecava, isto zelim korigirati, ne znam da li je u mom slucaju to bolje korigirati fat graftingom ili filerima?
  Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

  • dr maljkovic - 26.05.2015. Antworten

   Poštovana,

   sve injekcione tehnike jako zavise od veštine onoga koji filer ubrizgava i, po mom mišljenju, važnije je kako se ubrizgava od onoga šta se ubrizgava, dok su u pitanju masno tkivo ili hijaluronska kiselina. Masno tkivo je manje predvidivo, deo se resorbuje, ali se ne može predvideti količina i brzina resorpcije, dok se HA vremenom lagano razgradjuje. Ja bih uvek to radio hijaluronskom kiselinom, pa, ako je pacijent zadovoljan ishodom, kroz godinu ili dve to bih pokušao da uradim masnim tkivom.

  • dr maljkovic - 28.05.2015. Antworten

   Poštovana, mislim da biste to mogli najpre uraditi filerima. Ukoliko ste zadovoljni rezultatom posle 2-3 godine , kad prodje efekat, moze se uraditi i fat grafting ili blefaroplastika kojom bi se sve korigovalo.

 60. sandra - 31.03.2015. Antworten

  Dobar dan ,da li radite jagodice i koja je cena .Htela bih da to sto prirodnije izgleda .Pozdrav

  • dr maljkovic - 05.04.2015. Antworten

   Poštovana, ako mislite na naglašavanje jagodica filerima (hijaluronskom kiselinom) , taj zahvat se naplaćuje po količini utrošenog materijala, i to 220e po mililitru. Za prirodni izgled ne treba potrošiti više od 1-2 šprica, tj mililitra.

 61. Taša - 24.03.2015. Antworten

  Poštovani,

  koja količina hijaluronske kiseline je potrebna za popunjavanje bora mrštilica, odnosno koliko bi iznosilo izvođenje takve usluge? Napomena, da imam 34 god. Hvala i pozdrav.

  • dr maljkovic - 05.04.2015. Antworten

   Bore mrštilice u korenu nosa znatno se bolje koriguju botoxom nego hijaluronskom kiselinom. Ukoliko su izuzetno duboke posle botoxa moze se popuniti i hijaluronskom kiselinom i to uglavnom bude 0,4-0,6 mlfilera. Cena se naplaćuje po špricu.

   hvala na interesovanju!

 62. Lidija - 04.02.2015. Antworten

  Postovani da li radite i mikrotiu,imam cerku od 15.godina,radili smo nekoliko operacija u Tirsovoj,prof.Zamaklar i stali smo nakon ugradnje hrskavice sa njenih rebara,a to je bilo pre osam godina>Hteli bismo da nastavimo dalje,ali nam je potrebna pomoc,gde bismo to doveli do kraja
  uspesno.Pozdrav

  • drmaljkovic - 05.02.2015. Antworten

   Poštovana,

   takve operacije rade se o trošku fonda RZZO, na VMA. Takođe, mogu i ja to uraditi, ukoliko ste zainteresovani.

  • Lidija - 05.02.2015. Antworten

   Veoma smo zainteresovani da to zavrsimo,ali vas molim da pogledate sajt i slike Dr.Rusell H.Griffits.Lekar iz Ajdaha,koji po ovim slikama zavrsenih mikrotia pravi cudo.Moje pitanje je da li je to izvodljivo,da se bukvalno ne vidi vise nikakav nedostatak na kraju ovih zahvata.Recite mi i cenu pregleda kod vas i kad bismo mogli da dodjemo da pogledate sta je uradjeno.Hvala na odgovoru i veliki pozdrav.

   • drmaljkovic - 05.02.2015. Antworten

    Postovana, u nasim uslovima nije moguce dobiti tako impresivne rezultate zbog razmerno male populacije koja gravitira nasim centrima. Ako se zna da je incidenca mikrotije tek 1:50000-100000 ljudi, to je nedovoljna učestalost za postizanje vrhunskih rezultata.

 63. milica - 03.02.2015. Antworten

  Zdravo, zanima me liposukcija celih nogu,koja je cena i koliko je vreme oporavka.Radim u Austriji i dosla bih da odradim to.

  • drmaljkovic - 03.02.2015. Antworten

   Poštovana, liposukcija nogu moze se raditi do aspiriranih 3000ml tkiva, jer je nakon toga, zbog količine uklonjenog tkiva, velika mogućnost da ostanu neravnine na kože. Zahvat košta 2600e, sa svim pratećim troškovima.

 64. Tanja - 25.12.2014. Antworten

  Postovani,

  Da li postoji mogucnost da se u usnu skoljku ubrizga silikon ili nesto slicno da bi se taj deo na uvetu naglasio?

  Srdacan pozdrav

  • drmaljkovic - 25.12.2014. Antworten

   Dobar dan!

   zanimljivo je pitanje, ali sa silikonom je uvek bilo problema. To su pokušavali još šezdesetih godina da rade, ali je silikon nekako uvek izbijao na površinu i dolazilo je do infekcije. Ja vam to ne bih nikako savetovao.

   • Tanja - 26.12.2014. Antworten

    Hvala na odgovoru. U svakom slucaju bih volela da Vi uzivo vidite u cemu je problem i da mi date savet sta je najbolje resenje.

    Pozdrav

 65. Dalia - 12.12.2014. Antworten

  Postovani ! Imam dve nejednake dojke, desna je manja i cvrsca , leva veca i opustenija, interesujem me povecanje grudi masnim tkivom i zelela bih da znam koliko to kosta? Pozdrav!

  • drmaljkovic - 13.12.2014. Antworten

   Poštovana,

   masnim tkivom se mogu korigovati manje asimetrije ili neravnine na dojkama. Veoma je teško u grudni mišić , koji je debljine 4-8mm ubaciti značajniju količinu masnog tkiva, tako da mislim da, ako se radi o značajnoj asimetriji, treba koristiti implante. Najbolje da mi pošaljete na e-mail fotografiju ili da uradimo pregled , pa da vidimo da li se uopšte to može korigovati masnim tkivom, bez implanta.

 66. Vuka - 08.12.2014. Antworten

  Postovani,
  dr Maljkovicu, interesuje me koja se kolicina masti moze otkloniti prilikom liposukcije (maksimalna dozvoljena) , koja je cena uklanjanja tzv “ spojlera“ i gde obavljate operaciju?

  Srdacan Pozdrav,
  Vukosava

  • drmaljkovic - 09.12.2014. Antworten

   Poštovana,

   obično radimo liposukciju do 4000 ml tkiva, dok su aspirirane količine preko toga ponekad praćene komplikacijama , tako da mi obično stajemo na toj količini tkiva.
   Sve operacije obavljam u Beogradu, a manje liposukcije, npr do 3000ml koštaju 400e niže od uobičajene cene.

   Lep pozdrav,
   dr Igor

 67. stasa pavlovic - 30.11.2014. Antworten

  Postovani doktore, molila bih vas da mi odgovorite sledeće: pre cetiri godine mi je uradjena komplentna masektomija grudi sa rekonstrukcijom u drzavnoj bolnici u Kragujevcu. Da li i kada treba da razmisljam o zameni implatanata. Sa postovanjem i nadom da ce te mi odgovoriti, pozdrav!

  • drmaljkovic - 01.12.2014. Antworten

   Poštovana,

   zamenu implanta ima svrhe raditi ukoli ste nezadovoljni izgledom grudi ili ukoliko su se pojavile komplikacije u vidu kontrakture kapsule, promene položaja implanta ili je došlo do drugih problema koji zahtevaju hirurško lečenje.

   Sama zamena ne mora se raditi ukoliko navedenih problema nema, a često je umesto zamene implanta potrebno korigovati njihov položaj i odnos sa susednim tkivima.

   Puno pozdrav, dr Igor

 68. Bojana - 28.11.2014. Antworten

  postovani doktore,
  imam 50ak godina i vidljive „kesice“ ispod ociju. Gornji kapci su u redu. Zanima me da li se operacija donjih kapaka moze izvoditi u lokalnoj anesteziji, koliko u proseku traje i koje su najcesce komplikacije?
  takodje, vidim na vasem sajtu opciju operacija donjh kapaka ali i korekcija podocnjaka – u cemu je razlika?
  hvala lepo,

  Bojana

  • drmaljkovic - 28.11.2014. Antworten

   Postovana,

   Prilikom operacije kapaka najcesce se koriguju i podocnjaci, a redje se radi samo jedna od te dve operacije.

   Podocnjake korigujemo preraspodelom masnog tkiva, a kapke uklanjanjem viska koze i ucvrscivanjem i zatezanjem orbikularnog misica.

   Operacija se moze raditi u lokalnoj anesteziji a komplikacije mogu biti estetske i funkcionalne, nisu ceste, ali mogu biti prilicno frustrirajuce, od peckanja u ocima do sporijeg zarastanja rane.

 69. kaca - 21.10.2014. Antworten

  postovani doktore maljkovicu da li radite usne u boru;hvala

  • drmaljkovic - 21.10.2014. Antworten

   Da, fileri i botox su jedino što radim u Boru od estetske hirurgije. Možete se javiti na telefon, ako želite da zakažete. Pozdrav!

 70. vm - 12.10.2014. Antworten

  Polytech Diagon Gel4two vs mentor anatomski..? za aktivnu sportistkinju – kako odluciti…
  Dual plane vs ispod misica – ima li razlike u oporavku (aktivne sportiskinje:)

  • drmaljkovic - 15.10.2014. Antworten

   Za aktivnu sportistkinju bitna je čvrstoća gela i oblik dojke. Iz tog razloga može se koristiti i Mentor CPG implant, uz Coh 3 čvrstinu ili Diagon gel , koji je još čvršći i daje lepši i postojan oblik dojkama.

   Oko pozicije implanta vode se polemike, ali preovladava mišljenje da treba ići ispod mišića, zbog ređeg stvaranja kontrakture kapsule kod ove pozicije.

   Dual plane je modifikacija submuskularnog postavljanja i možda malo više boli od pozicije ispod mišića, ali je to zanemarljivo u odnosu na ono što se dobija.

 71. Mirela - 17.07.2014. Antworten

  Postovani doktore zanima me da li radite operativni zahvat masektomije dojke sa rekonstrukcijom i ciscenje axila.Naravno zanima me i okvirna cena zahvata Lp.

  • drmaljkovic - 17.07.2014. Antworten

   Poštovana,

   u klinici u kojoj radim dogovor je da mastektomiju i uklanjanje limfnih čvorova pazušne jame radi opšti hirurg (a imamo sjajne opšte hirurge), a da plastičar radi rekonstrukciju, tako da to uvek radimo timski. Moj deo je planiranje režnja, uglavnom latissimu dorsi, odizanje i rekonstrukcija sa izborom i ubacivanjem implanta.

   Ukupna cena zavisi od gradusa tumora, tipa operacije i tipa rekonstrukcije koja se radi, te da li se istovremeno radi i druga dojka – njeno podizanje i smanjivanje. To je nešto što se može tačno reći tek posle pregleda i dogovora o tipu zahvata.

 72. Tanja - 10.06.2014. Antworten

  Poštovani dr Maljkoviću, pre osam godina smo ćerki uradili operaciju ušiju na jednoj BG klinici, koja nije bila sasvim uspešna. Ona sada ima 15 godina i vrlo je raspoložena da ponovo uradi korekciju, ali se mi plašimo ishoda, odnosno lošeg rezultata. Šta Vi savetujete? Svakako ćemo vas i lično kontaktirati. Pozdrav

  • drmaljkovic - 10.06.2014. Antworten

   Poštovana, i takvim situacijama obično se radi sekundarna korekcija, tako da je najbolje da uradimo pregled i o svemu se dogovorimo.

   Puno pozdrava!

 73. bilja - 13.05.2014. Antworten

  dragi dr,

  svasta nesto ja imam da radim, ali za pocetak da krenem od onog najvidljivijeg – nosa.
  elem, imam veci nos sa povijenim vrhom. posto 40 godina zivim sa njim, odustala sam davno od ideje da ga smanjim, ali sam ipak odlucila da sredim samo vrh ( sto sam starija on sve povijeniji 🙂 )
  ono sto me interesuje je sredjivanje samog vrha, cena, ali i koliko je vremena potrebno da spadne otok, odnosno kad mogu sa njim u javnost 🙂
  takodje me interesuje postoji li mogucnost da se vrh nosa koriguje filerima?

  hvala u napred,
  bilja

  • drmaljkovic - 14.05.2014. Antworten

   Poštovana,

   Po onome što pišete to bi bio jedan „aging nose“, problem u kojem se razvija meko tkivo vrha nosa i on se sa godinama spušta ka usnama. Takvo „sređivanje“ vrha uglavnom je komplikovanije od kompletne operacije „grbavog“ nosa i radi se otvorenom rinoplastikom, sa remodelovanjem rskavica, njihovim smanjivanjem i premeštanjem na željenu poziciju. Otoci zaostaju na vrhu nosa dugo, čak do 12 meseci, i ima se utisak da je ceo malo veći nego što bi trebao da bude, ali je i to individualna reakcija.

   Sređivanje filerom ima svrhe kod malog vrha ili kod popunjavanja nekih udubljenja na vrhu nosa.

   Cena navedene korekcije je 1600e.

   Puno pozdrava,
   dr Igor

 74. Nina - 16.04.2014. Antworten

  Hvala Vam puno, pomogli ste mi, sama to ne bih mogla da saznam lako.

  • drmaljkovic - 16.04.2014. Antworten

   najbolje je sto se sve te knjige mogu lako naći na netu i skinuti u pdf formatu…

 75. Nina - 16.04.2014. Antworten

  Postovani doktore, radim istrazivacki zadatak vezan za plasticne hirurske zahvate koji se mogu izvesti na licu, bila bih Vam jako zahvalna kada biste mi otkrili koju su to, svi moguci zahvati koji se mogu izvesti na licu? Ne mogu da se uzdam u internet i literaturu vec ako moze na vase iskustvo, a privatno nema ko da mi pomogne. Unapred izuzetno zahvalna..Nina

  • drmaljkovic - 16.04.2014. Antworten

   Poštovana, samo nabrajanje operacija oduzelo bi mnogo mesta. Mislim da je neophodno da pogledate neku knjigu koja se time bavi , npr. „Aesthetic surgery of facial mosaic“, „Local Flaps in Facial Reconstruction (Baker, 2008)“, „Reconstructive Facial Plastic Surgery A Problem-Solving Manual“ i da vidite koji su to zahvati. Videćete da postoji ogroman broj rekonstruktivnih zahvata za svaku regiju i morate sami da procenite koliko su oni bitni za vaš rad. Puno pozdrava !

 76. ruzica - 06.04.2014. Antworten

  Jel mozete da mi kazete koliko otprilike traje kada se uradi 2 puta za godinu dana?

  • drmaljkovic - 06.04.2014. Antworten

   računajte nekih 12-15 meseci od poslednjeg ubrizgavanja filera.

 77. ruzica - 06.04.2014. Antworten

  Doktore,ineresuje me koliko puta treba da se popunjavaju usne hijaluronskom kiselinom,da bi dosli do trajnih rezultata,ako je to uopste moguce tom metodom?Hvala…

  • drmaljkovic - 06.04.2014. Antworten

   Hijaluronska kiselina se razgrađuje enzimima koji postoje u organizmu, tako da nije trajni filer. Trajne filere treba izbegavati jer se sa prolaskom vremena od zahvata povećava i rizik od kasnih komplikacija (neravnine, granulomi, asimetrije itd)

 78. Mile - 03.04.2014. Antworten

  Postovani doktore, kako racunate cenu liposukcije za kolicine manje od 4000ml? Da li se ove zapremine odnose samo na mast ili mast+tecnost koja se prethodno ubrizgava? Na kojoj klinici i gde se obavljaju ove intervencije? Hvala unapred!

  • drmaljkovic - 03.04.2014. Antworten

   Poštovana, sve operacije obavljam u klinici „Una“.

   Okvirno, liposukcija nogu ili stomaka je 1800e, i tom prilikom bude aspirirano oko 1500-2500ml masnog tkiva, liposukcija nadlaktica je 1200e, vrat i manje regije su 800e , kada se rade u uslovima regionalne anestezije.

   Računa se masno tkivo…

 79. nensi - 13.03.2014. Antworten

  Postovani doktore, ugradila sam implante u dojke pre 17 godina, na klinici ANLAVE. Procitala sam da je Vas stav da implanti mogu trajati ceo zivot, a s druge strane, komentare nekih doktora koji smatraju da oni traju 7 – 10 godina. Ako nemam tegobe, da li ipak treba da ih menjam? Hvala.

  • drmaljkovic - 14.03.2014. Antworten

   Poštovana, ako nemate tegoba ne morate žuriti sa zamenom implanta. Sa druge strane, mogli biste ih zameniti u cilju dobijanja boljeg izgleda grudi i savremenijeg implanta. Implanti tokom devedesetih nisu bili, tehnički, na nivou današnjih i za njih ne važi pravilo da traju doživotno, jer imaju veći procenat rupture i curenja silikona. Svakako uradite jedan EHO dojki i pregled, pa o tome odlučite.

 80. verica - 12.03.2014. Antworten

  posle tri porodjaja uvecala bih grudi koja je cena..hvala

  • drmaljkovic - 13.03.2014. Antworten

   ukliko grudi nisu opuštene cena je 2700 ili 2900e, u zavisnosti od tipa anatomskog implanta. Ako se radi i „zatezanje“, odnosno, podizanje grudi cena je veća, u zaivsnosti od tipa operacije. Da bismo to znali potrebno je da uradimo pregled i tada ću VAm tačno reći koja je operacija prikladna i koliko će koštati.

 81. Valentina - 14.01.2014. Antworten

  Doktore zelela bih da povecam grudi,mada jos nisam sigurna koji oblik zelim,stavila bih 350-400cc.Imam 24 god,visina 164cm,tezina 57kg.Mislite li da nece izgledati previse? Trenutno sam van srbije,zelela bih da dodjem i na pregled posle 20 og januara.Mozete li mi reci i koliko treba vremena da prodje od operacije do skidanja konaca..nemam bas puno slobodnih dana,pa zbog toga.I kako bih mogla da vas kontaktiram kasnije radi pregleda? Hvala 🙂

  • drmaljkovic - 14.01.2014. Antworten

   Taj volumen ne mora izgledati prevelik, to zavisi i od konstitucije. Ja lično više volim anatomske implante i prirodniji izgled, ali to ne sme biti odlučujuće, već je Vaša želja merodavna. Svakako ćete stati pred ogledalo , pogledati se sa demo implantima i izabrati one koji Vam se najviše dopadaju. Konci se skidaju posle 15 dana, ali to može uraditi bilo koji hirurg ili porodični lekar, to nije nikakav posebno komplikovan zahvat.

   Mozete me kontaktirati putem emaila ili Facebooka, kako Vam je zgodnije.

 82. sara - 22.12.2013. Antworten

  dragi Dr,

  htjela bi uraditi povecavanje jabucica, usni i bradice sa lipostrukturom. mozete li mi reci koliko bi me to kostalo.
  hvala i puno pozdrava!

  • drmaljkovic - 22.12.2013. Antworten

   Poštovana, usne se teško mogu dovoljno precizno uraditi sopstvenim masnim tkivom. Mi njime češće popunjavamo volumen lica, kod atrofije mesnog tkiva obraza. Takođe, masno tkivo nije uobičajeno ubacivati u bradu, jer je tu potrebna čvrstina. Jabučice se mogu uraditi masnim tkivom, obično je dovoljno 2-3 mililitra za popunjavanje. Teško je reći cenu bez pregleda na kome biste rekli kako tačno želite da izgledate i gde bismo procenili potrebnu količinu filera.
   Hvala na interesovanju i puno pozdrava!

 83. Makedonka - 25.11.2013. Antworten

  Dr Maljkovic ,posle drugog porodzaja pojavio mi se prolaps prednog sida vagine pa hocu da znam koja je cena operacija prolapsa i kolika je mogucnost da se on ponovo pojavi ?Stvarno sam tuzna zbog ovu promenu i nadam se da postoji nacin da se to resi…POZDRAV!!!

  • drmaljkovic - 25.11.2013. Antworten

   Poštovana, takve operacije kod nas rade ginekolozi, a cenu pokriva zdravstveno osiguranje.
   Okvirna cena u klinici u kojoj radim je od 2000-2500e.

   Hvala Vam na interesovanju i puno pozdrava!

 84. Zeeza - 15.11.2013. Antworten

  Postovani doktore…..ima mnogo toga sto bih volela da uradim na sebi.Prvo face lifting,zatim podizanje podbratka,smanjivanje grudi,liposukciju i povecavanje zadnjice.Zivim van nase zemlje,i nemam puno slobodnih dana.Zanima me koliko vremena treba da prodje od jedne do druge operacije.Koliko vremena treba za oporavak posle operacije lica?.Citala sam dosta o Vama….i sve cestitke…drago mi je da nasa zemlja ima tako mladog a tako sposobnog plasticnog hirurga…..veliki pozdrav za Vas

  • drmaljkovic - 15.11.2013. Antworten

   Poštovana, zahvaljujem se na leppim rečima i pohvalama. Operacija lica, face lifting, zahteva oporavak od desetak dana, ali otoci traju 2-3 nedelje,a utrnulost i po par meseci. Što se tiče ostalih operacija, mogu se raditi u razmaku od po desetak dana. Npr, najpre se uradi liposukcija, pa korekcija grudi, pa facelifting, pa zadnjica. Obično ipak, pacijentkinje prave pauzu od po par meseci izmedju zahvata, čisto da se pripreme, i u potpunosti oporave.
   Hvala Vam na interesovanju i puno Vas pozdravljam.

 85. jelena - 27.10.2013. Antworten

  doktore koliko je suzavanje vagine i koliko je sigurna ta operacja.

  • drmaljkovic - 27.10.2013. Antworten

   Poštovana, operacija je pouzdana, samo zahteva prethodnu konsultaciju ginekologa, tj mora se uraditi pregled i isključiti postojanje prolapsa ili cisto- ili rectocoele.
   Cena operacije je 1500e.

   Hvala na interesovanju

   • Sanela - 08.11.2013. Antworten

    postovani dr
    ja vam pisem iz BiH, i zanima me cijena rekonstukcije dojki nakon obostrane mastektomije ( ca lobulare, poetni stadij)..znam da mi ne mozete kontkretno odg, jer ni ja ne znam konkretne podatke, ali molim Vas ako moze neka okvirna inf o cijeni
    hvala unaprijed

    • drmaljkovic - 09.11.2013. Antworten

     Poštovana, poslao sam Vam odgovor na e-mail.

     Puno pozdrava,
     dr Igor

 86. Andrijana - 21.08.2013. Antworten

  Doktore , zanima me da li je operaciju moguce placati na rate, i iz koliko delova ako je uopste to moguce?

  • drmaljkovic - 22.08.2013. Antworten

   Postovana,
   opcija placanja u ratama uvek je donosila puno problema, i politika klinike sada je da se placa na dan operacije ceo iznos.

 87. Jelena - 04.06.2013. Antworten

  Postovani doktore Maljkovicu,
  da li je specijalni grudnjak uracunat u cenu?da li je uopste neophodno da se grudnjak nosi posle operacije?
  Hvala!

  • drmaljkovic - 05.06.2013. Antworten

   U cenu je uracunat „Marena“ grudnjak koji je potrebno nositi 4 nedelje po operaciji. Po skidanju konaca dobijate i silikonske plocice za lecenje oziljaka,koje ulaze u cenu zahvata.

 88. Saška - 25.03.2013. Antworten

  Poštovani doktore Maljkoviću,
  ako se operacija radi u Vašoj matičnoj klinici, kakva je onda cena (ako uzmemo da je operacija dual plane sa okruglim implantima)? Odnosno, da li su ovo te cene ili ne? Čitala sam članak u novinama, generalno o Vašem radu i o operacijama koje sprovodite u Boru (pisalo je da je cena bez implanta
  100 000 dinara).

  Hvala Vam najlepše!

  • drmaljkovic - 25.03.2013. Antworten

   Poštovana,

   Estetske operacije ne radim više u ZC Bor, to su napisi iz medija iz 2011 godine.
   Dual plane operaciju u Boru nisam radio, iz tehničkih razloga.
   Ovo na sajtu je cena koja je sad aktuelna.

   Hvala na interesovanju i srdačan pozdrav,
   dr Igor Maljković

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Za sve drugo što vas interesuje, uključujući i cene drugih operacija možete me kontaktirati:

igor@drmaljkovic.com

www.facebook.com/igor.maljkovic.5

+381 64 333 00 40

  Izaberite temu*

  Pošaljite fotografiju, maksimum 10MB