Estetska hirurgija

Plastična i estetska hirurgija dr Maljković

Pacijentu je u bolnici dostupna vrhunska nega i lečenje, a kompletan tim je pacijentima stalno na raspolaganju, tokom boravka.

Estetski zahvati sve su traženiji, a dobar izgled veoma je cenjen u današnjem društvu. U mojoj praksi estetske hirurgije u Srbiji zastupljeni su svi vidovi estetskih operacija, kao i brojne kozmetske procedure, koje se obavljaju po razumnim cenama, znatno nižim od onih u okruženju, a sa istim kvalitetom i estetskim ishodom. Važno je napomenuti da su inicijalne konsultacije besplatne, a da su u cenu uračunati svi troškovi lečenja, kao i kasniji pregledi.

Pacijenti koji dolaze kod nas sem želje da naglase svoje prirodne konture i dobiju telo kakvo žele često dolaze i zbog promena u vezi sa godinama, tako da veoma često radimo i kozmetske i hirurške procedure kojima podmlađujemo izgled lica i tela. Prioritet nam je edukacija pacijenata i potpuno i kvalitetno informisanje o svim aspektima estetskih operacija. Sem operacije, smatramo da je poznavanje procedure neophodno u cilju razumevanja budućeg izgleda, kao i dometa zahvata. Pacijentima se obezbedjuje kompletan tretman na jednom mestu, od pripreme, uzimanja analiza, neophodnih konsultativnih pregleda do neophodnih medicinskih sredstava koja se koriste nakon operacije.

Sa lokacijom u Beogradu i najsavremenijom opremom pružamo kompletan spektar tretmana, od minimalno invazivnih procedura do kombinovanih estetskih zahvata. Stalno usavršavanje u inostranstvu i zemlji omogućuje izbog adekvatne procedure koja će svakom pacijentu omogućiti najbolji estetski ishod. Svaki pacijent posmatra se individualno i procedura se prilagođava pacijentu, a ne obrnuto.

Vrhunski prioritet za svakog našeg pacijenta je bezbednost i zadovoljstvo nakon obavljene operacije. Znajući koliko uticaja ima postoperatvni dobar izgled na sigurnost i samopoštovanje srećnim nas čini svaki dolazak na kontrolu u kome možemo videti i konstatovati promene koje donosi izmenjeni i poboljšani izgled lica i tela.

KOMPLETNA USLUGA U OBLASTI PLASTIČNE I ESTETSKE HIRURGIJE

modernim tehnologijama do savršenstva

doktor-maljkovic-1

HIRURGIJA GRUDI

Ovo je jedna od najpopularnih operacija u estetskoj hirurgiji.

Detaljnije
doktor-maljkovic-1

FILERI

Najzad potpuno bezbedan i prirodan način za korekciju usana.

Detaljnije
doktor-maljkovic-1

ESTETIKA LICA

Sa pravom se smatra najtežom operacijom u estetskoj hirurgiji.

Detaljnije
doktor-maljkovic-1

HIRURGIJA TELA

U poslednjih par godina veoma popularna operacija.

Detaljnije