+381 64 333 00 40

 +381 64 333 00 40

 +381 64 333 00 40

igor@drmaljkovic.com

Zahvaljujući modernim tehnologijama ne morate dolaziti na prvi pregled, niti razmišljati o udaljenosti, dovoljno je da mi pošaljete email sa temom koja Vas zanima. Takođe, možete mi se javiti putem Vibera, porukom ili slikom.

  Virtuelni pregled

  Kako je estetska hirurgija vizuelna disciplina, uglavnom se mogu sve teme obraditi pravilno urađenim i poslatim fotografijama, bilo da su u pitanju grudi, nos, uši ili nešto treće. Na samom početku definisaćemo problem, dati predlog rešenja i pokušati da damo okvirnu cenu zahvata, kao i termin kad se može operacija uraditi. Ovaj način je posebno pogodan jer se pitanja postavljaju u nastavcima, kako se koje pojavi, a finalni dogovor se kristališe kroz tekstualnu komunikaciju.

  Na dan operacije ćemo sve ponoviti i videti da li je nešto izostavljeno.

  Klasični pregled

  Ukoliko Vam više odgovara uobičajeni susret i razgovor lekara i pacijenta, pregled ćemo obaviti u Beogradu, u terminu koji ćemo dogovoriti.

  Operacije

  Sve operacije izvodim u Beogradu, u Opštoj bolnici „Una“. U pitanju je privatna bolnica sa 30 bolesničkih postelja, tri operacione sale, i velikim brojem vrhunskuh medicinskih stručnjaka različitih specijalnosti. Za negu bolesnika zadužene su visokokvalifikovane medicinske sestre i tehničari.
  Adresa bolnice je: Vojvode Skopljanca 19, Dušanovac, Beograd
  Obično je potrebno zakazati zahvat bar dve nedelje ranije, zbog stalne popunjenosti termina.