Mislite da vam svi gledaju u grudi? Sasvim ste u pravu!

ovog puta prenosim tekst iz magazina Blic žena, autora Vladimira Tanackovića, jako je zanimljiv i lepo se uklapa u blog…

Sigurno vas neće iznenaditi činjenica da muškarci mnogo vremena provode gledajući u vaše grudi, ali, da li ste znali da isto važi i za žene?

36670_shutterstock_80736280_630x0

Čak i žene na drugim ženama prvo primete grudi, potvrdili su istraživači iz Nebraske.

Kada su ispitanicima pokazane fotografije žena, i muškarci i žene su proveli više vremena posmatrajući grudi i struk nego lice, tvrdi američka studija.

Kako bi saznali koliko se gleda u ženske grudi, istraživači iz Linkolna, sa Univerziteta u Nebraski, angažovali su 65 učenika koledža (29 žena i 36 muškaraca) i dali im da pogledaju 30 fotografija 10 različitih žena prateći pokrete njihovih očiju posebnom spravom namenjenom tome. Fotografije su bile urađene tako da prikažu žene sa različitim tipom tela.

Rezultat? Ne samo da su i muškarci i žene provodili više vremena posmatrajući telo žena, nego su najviše vremena proveli gledajući velike grudi, uzak struk i široke kukove.

Izgleda da većina ljudi ne želi da prizna da im oči automatski odlutaju pravo na grudi. Drugi razlog može biti taj što je nepristojno gledati ženi pravo u grudi uživo, a kada su u pitanju fotografije, nema tih ograničenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.