Šta donosi smanjivanje dojki


Prevelike grudi mogu biti problem – imaju veliku težinu, onemogućuju trčanje i druge sportske aktivnosti, higijenu je teško održavati, veoma brzo gube lep oblik, a mogu biti i uzrok kompleksa. Na sreću, estetska hirurgija nudi efikasno rešenje.

Šta dobija neko ko se reši da smanji grudi :

Bolji stav tela – budući da je nestala ona težina vuče napred i opterećuje mišiće leđa lakše je zauzeti pravilan i zdraviji položaj, a bol u leđima postaje sećanje na prošle dane. Svakako ne treba zanemariti vežbanje koje će eventualne postojeće deformitete korigovati. Vežbanje je i inače jedna od prednosti ove operacije – umesto „robije“ postaje uživanje.

Nestaje bol u vratu i ramenima – nema više one težine koja se brushalterom prenosi na klavikule i opterećenja celog ramenog pojasa. Kod pacijentkinja sa velikim grudima često viđam na standardnom Rendgen snimku pluća kako im brushalter pravi useke na ključnim kostima, dok nosi svu tu težinu. Nestaje i ona iritacija kože zbog stalnog znojenja u inframamarnoj brazdi. To je sekundarna korist ove procedure zbog koje niko nije u startu došao na pregled, iako je skoro svi pomenu.

Bolji izgled – ono zbog čega se, u suštini, svaka devojka javila. Velike grudi veoma brzo gube svoj tonus i oblik i počinju da „vise“, zbog čega su neophodni jaki brushalteri. Zimi to nekako i može da „prođe“, ali kad dođe leto i plaža ne postoji kupaći koji takve grudi može da oblikuje. Takve grudi mogu delovati disproporcionalno figuri i laki „shopping“ pretvoriti u prilično neprijatno iskustvo. Smanjene, proporcionalnije i podignute grudi su ono zbog čega smo ovde. Cilj naše hirurgije je upravo to, i kod većine pacijentkinja uspevamo da postignemo svaki od ovih ciljeva. istina je da neke grudi ne mogu izgledati savršeno, ali sve grudi izgledaju bolje posle operacije.

Samopouzdanje – umesto prazne priče o tome kako ova operacija popravlja samopouzdanje reći ću vam samo da sam imao jednu veoma lepu pacijentkinju od 24 godine koja zbog velikih grudi nije nikada kupila usku majicu niti otišla na plažu. Iz razloga čuvanja njenog identiteta neću vam prikazati njenu sliku sa prošlogodišnjeg letovanja, ali ću reći samo da je bila u kupaćem kostimu i da na slici nije bila sama, niti sa drugaricama.

Ako imate nekih pitanja slobodno mi pišite na e-mail igormaljkovic@yahoo.com ili na Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.