Sandy11 – kako sam povećala grudi

Sandy11 je devojka koja se usudila da ostvari svoj san i poveća grudi. Evo njenog iskustva objavljenog na forumu plastic-surgeon :

Devoooooooooojkeeeeeeeeeeeeeeeee i ja sam ispunila svoj san! Operisana sam noćas, doktor Igor Maljković, koga sam videla na tv-u, na b92. Stavljeno mi je 325cc dual plane, izgledaju veliko, lepo. Operisana sam juče oko 18h, evo sada sam kuci, bolovi nishta posebno!Cena povoljna, a uslugaaaaaaa….. Sve što vas zanima pitajte! Pozdrav svim devojkama!“

Doktora sam prvi put videla na tv-u, u reportazi na b92. Hirurg koji je izvrsio mikrohirushku operaciju dojke ulio je poverenje, kako meni, tako i mojoj mami , koja kao i svaka majka bila preplašena pri pomisli na operaciju, ali mi ga je preporučila. Već posle prvog pregleda znala sam da je on moj izbor. Pre operacije imala sam lepe, ali male grudi i uvek sam želela veće, „nabudžene“, što sam mu jasno rekla. Takođe, unapred sam odlučila koje implante želim.

Prema meni se Dr postavio drugarski, imala sam slobodu da ga zovem kad god sam imala neke nedoumice, kako pre, tako i posle operacije. Od prvog pregleda nije prošlo mnogo i ja sam se našla na operacionom stolu.

I onda… najlepsi osecaj, budim se a doktor mi kaže da je sve proslo super i ja postajem svesna da je moja najveca želja napokon ispunjena. Sam pogled na grudi bio je dovoljan da vidim da je novi izgled VRH! Tu sam reč i ponovila jedno 100 puta sledećeg dana.

Bolovi su bili podnošljivi, i zaista sam očekivala da će mi biti mnogo teze. Mogla sam normalno da šetam, čak i radim sve , osim da podižem ruke uvis. Deseti dan sam mogla da peglam, usisavam, radim svoj posao. Pre svega toga sam ipak prošela gradom 🙂

Od tada je sve drugačije, imam više samopouzdanja (ne kažem da ga ranije nisam imala), sve što sam ranije mrzela – da probam brushaltere, kupujem kupaći, sada radim sa uživanjem i, što je najvaznije, ni u jednom trenutku se nisam pokajala, živim svoj stari život na jedan sasvim novi način, lepši, bolji!

Moje grudi su izazvale puno pogleda, komentara i komplimenata. Svi mi kažu da su potpuno skladne i savršene, a samo oni koji znaju da su silikoni u pitanju kažu i da su odlično odrađene. Dečko mi se sad ponekad buni kad nosim dekolte, što mu ranije nije smetalo. Zbog gomile obaveza nisam išla na kontrole, jer sam se osećala odlično od prvog dana, tako da me Dr skoro i nije video posle operacije, ali smo ostali u kontaktu, putem SMSa, koje mu s vremena na vreme šaljem.

Kada pogledam unazad, na preoperativni period, na onaj put od kuće ka bolnici, ne sećam se da sam imala tremu, da sam bila pod stresom (a verujte da sam bila), već se sećam mojih i doktorovih razgovora, o porodici, mom fakultetu, njegovom profesionalnom usavršavnaju… Bila sam nekao sigurna i rasterećena. Kada se tako osećate pred nešto toliko važno onda znate da ste napravili pravi izbor! Srećno!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.