Should we be secretive about breast augmentation?

A decision on breast augmentation is always personal and girls often don’t want to talk about it. It is wide-known that even TV stars rarely talk about aesthetic operations. However, it doesn’t have to be that way.

Većina mojih pacijentkinja želi da posle povećanja grudi ima što prirodniji izgled. U današnje vreme je “preoperisani” izgled sa prenaglašenim okruglim implantima malo manje u modi, ali su itekako u modi forumi na kojima devojke rado pričaju o svojim iskustvima u vezi estetskih zahvata. Iako je sve to pisanje pod pseudonimom, često se devojke lično upoznaju i nastavljaju druženje posle uradjene operacije. Takav pristup je višestruko koristan – svakako je dobro čuti iskustva nekoga ko je prošao istim putem, saznati šta je trenutno “vrh ponude”, porazgovarati pre operacije i podeliti iskustva posle nje.

Porodica i prijatelji koji podržavaju odluku o operaciji su veoma važni, bilo da je u pitanju neko od roditelja, momak, suprug, drugarica ili drug. U periodu neposredno posle operacije svaka pomoć je dobrodošla, u krajnjoj liniji to je neko ko će svakodnevno menjati gaze, doneti voće ili slušati priče.
.
Kako su ljudi u okolini veoma radoznali , pre ili kasnije neko će primetiti promenu. Uostalom, to se i očekuje. Promene su uvek dobrodošle. Uostalom, promena stava, brushaltera, držanja je ono zbog čega se ova operacija najčešće i radi. Zbog toga nije loše unapred reći određenom krugu prijatelja o nameri da se povećaju grudi ili o tome da je operacija već urađena.
.
A ukoliko želite da operacija ostane tajna, a da saznate kako to ide, da li je sve u redu, da li ste bolje ili lošije prošli od ostalih – nemojte na forumu davati svoj broj telefona, niti ostavljati pravo ime i uživajte u privatnosti. Ukoliko tako nešto još uvek postoji .
.
Za sva pitanja u vezi ove ili bilo koje druge estetske operacije stojim na raspolaganju. Možete mi se obratiti putem Facebooka, Emaila ili putem forme na sajtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.