Izgledajte dobro u farmerkama …

Kim Kardašian. Za sve je ona kriva. I ona njena fotka sa čašom šampanjca na donjem delu leđa. Zbog nje (dobro, ima i J.Lo zasluge) je povećavanje zadnjice izašlo iz senke i preraslo u traženu i često rađenu operaciju.

buttliftinjeans

 

Istina je da nije veliki broj pacijentkinja došao sa zahtevom za tako … oblikovanom pozadinom, ali je solidan broj tražio način da svoju zadnjicu naglasi, da popuni farmerke ili kupaći ili da , jednostavno, dobije bolji izgled tela.
 .
I nismo mi jedini koji primećujemo ovu pojavu – u Americi i Brazilu je još izraženija, i tamo je svake godine broj ovih operacija bar za 50% veći od onih iz prethodne godine, a interesovanje za tehnike je toliko da je na kongresima to sad neizostavna tema.
 .
Silikonski implanti su godinama bili procedura izbora, uprkos komplikacijama koje se dešavaju. Jedno vreme postavljani su iznad mišića, jedno vreme ispod, a sad je aktuelno poziciniranje „u mišić“. Operacija daje dobre rezultate, ali i dalje postoji rizik od infekcije, krvarenja, kontrakture kapsule. Procedura koja je preuzela primat je Brazilski lifting zadnjice, kod koje uzimamo masno tkivo iz drugih regija tela, pripremamo ga i koristimo da oblikujemo i povećamo zadnjicu. Najčešće su nam regije izbora struk, bokovi, noge, stomak, tama gde ga najčešće ima u višku, tako da je promena opšteg izgleda tela više nego očigledna.
.
Za ovu vrstu hirurgije postoji jedan preduslov – da pacijentkinja ima dovoljno masnog tkiva za transfer. Iz tog razloga u razgovoru kažem da devojkama koje dodju na pregled izdajem „dozvolu za slatkiše“, kako bi stvorile mali višak masnog tkiva koji ćemo kasnije pametno upotrebiti.
 .
Oporavak je … drugačiji od uobičajenog. Pacijentkinje se dobro osećaju, nema jakih bolova, ali su uglavnom malaksale, pa im odmaranje i ležanje odgovara. Jedino što se mora ležati na stomaku. A i mider je specifičan, sa otvorima na pozadini, napravljen da preoblikuje sve operisane zone.
 .
Rezultati su trajni,ukoliko ne dođe do naglog i velikog gubitka težine.
 .
A, ako niste videli pomenutu fotografiju… razmislite da li je u pitanju Photoshop  ili estetska hirurgija …
2076625258

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.